top of page

HOTSPOT: LILA the store Breda

LILA the store is een shop die een mix verkoopt van fashion statement items tot verrassende interieuraccessoires. Naast het shoppen en bewonderen van de prachtige collecties kan er ook genoten worden van verschillende soorten koffie en thee met heerlijke healthy lekkernijen voor een gezonde lifestyle. LILA the store heeft een elegante, stoere en eigentijdse uitstraling. Sinds 5 weken is LILA the store geopend in "de straat" van Breda, namelijk De Wilhelminastraat!

Het winkelconcept, uitstraling en collectie is samengesteld door Saskia. Saskia is een energieke, inspirerende en ondernemende vrouw met een groot hart voor fashion en styling. Sinds kleins af aan was ze al gefascineerd door de Italiaanse taal. Toen ze 21 was is ze verhuisd naar Milaan om te werken als au pair en de Italiaanse taal zich eigen te maken. Saskia spotte in deze fashion stad verschillende Italiaanse schoenenmerken. Haar passie voor schoenen is in Italië gegroeid en daardoor shopte ze regelmatig een nieuw paar om haar basic outfit af te stylen tot een eye-catcher. Voordat Saskia met LILA is begonnen heeft ze samen met haar zus een succesvol sieradenmerk opgezet onder de naam SIZZ.

4 jaar geleden is Saskia begonnen met LILA in het Ginneken te Breda. LILA was een shop met hoogwaardige schoenen en een klein assortiment fashion items. De naam LILA is afgeleid uit het Italiaans omdat "li la" betekent "van hier naar daar". Sinds 5 weken is LILA the store geopend aan De Wilhelminastraat te Breda. Saskia vind het belangrijk dat de bezoekers van LILA the store het gevoel kunnen hebben om te ontsnappen aan de hedendaagse drukte en te kunnen genieten van de prachtige items, sfeer en puurheid van de shop. Beleving staat hoog in het vaandel bij LILA the store.

De basis van de shop is wit, de kleur wordt toegevoegd door de fashion items, schoenen en interieuraccessoires. Het assortiment van LILA the store wordt gebaseerd op gespotte trends uit Milaan die worden vertaald naar draagbare fashion voor de Nederlandse vrouw. Naast het shoppen kan er achter in de winkel ook genoten worden van verschillende soorten koffie en thee met heerlijke healthy lekkernijen. Tijdens het genieten van een overheerlijke koffie en lekkernij kijk je uit in een geweldige stadstuin.


LILA the store heeft een elegante, stoere en eigentijdse uitstraling. Het elegante, stoere en eigentijdse is ook terug te vinden in het assortiment. Het assortiment bestaat uit fashion, schoenen, tassen, sieraden en interieuraccessoires. De kracht van LILA the store is o.a dat de items uit het assortiment met kleine oplages worden ingekocht en dat de merken niet bij veel winkels verkrijgbaar zijn waardoor je unieke items kan shoppen.


SHOP THE LOOK! Deze geweldige look is te shoppen bij LILA the store. De witte blouse gecombineerd met de roze pantalon maakt deze combinatie elegant en klassiek. De sneakers hebben aan de achterkant een roze accent die ook terug komt in de pantalon. De subtiele sieraden maken deze look in zijn geheel af!


LILA the store is gevestigd aan De Wilhelminastraat 12 te Breda. Geopend op maandag van 13.00 - 18.00

Dinsdag t/m woensdag & vrijdag van 10.00 - 18.00 Donderdag van 10.00 - 20.00

Zaterdag van 10.00 - 17.00 en 1e zondag van de maand van 12.00 - 17.00


Bekijk hieronder nog meer inspirerende foto's van LILA the store


Lieve Saskia,

Graag wil ik je bedanken dat ik te gast mocht zijn in jouw geweldige, inspirerende en vernieuwende shop! Je bent een vrouw met een passie voor ondernemen, styling en unieke items spotten. Ik wens je heel veel succes met LILA the store!

Tot snel!

Liefs, Melissa

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page