top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Emma

Hee hallo lieve lezers,


Het begint eindelijk weer wat lekkerder weer te worden en wat kan ik daar van genieten! Vandaag is ons hockey seizoen weer gestart en dit hebben we “gevierd” door een openingstoernooi om er weer even in te komen. Daarnaast moet dinsdag mijn opdracht afzijn dus ben ik hier ook druk mee bezig geweest! Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


XO Emma


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op mijn ontzettend vroege maandag ochtenden geniet ik van een heerlijke koffie van de Starbucks op het station in Breda. Dit omdat ik om 6:00 moet opstaan en dan ben ik nog niet helemaal wakker.. maar dat is wel te begrijpen denk ik haha.


Vanaf 15 februari ben ik veel gezonder gaan leven, dit omdat ik vond dat er een aantal kilo’s af moesten en ik besefte me dat ik ontzettend veel snoep at. Daarnaast ben ik meer gaan sporten, nu zo’n 3 a 4 keer in de week en eet ik veel gezonder. Ik had van mijn stage een boekenbon gekregen en hiervan heb ik 3 ontzettende leuke kookboeken gekocht! Het vleesboek van de Delicious, groene sapjes en chicks love food. Als ik op zaterdag heerlijk heb uitgeslapen begin in mijn dag met een lekkere smoothie uit het groene sapjes boek, heerlijk om mijn dag mee te beginnen!

Ik heb ook nog 1 week vakantie tussendoor gehad, hierin heb ik niet zo heel erg veel gedaan.. Maar daar zijn vakanties voor toch? Op woensdag ben ik met mijn moeder naar de film geweest, the choice. Wat een ontzettende goede film!! Wel huilen uiteraard maar dat mag ook wel bij een film van Nicholas Sparks! De dag erna zijn we heerlijk de hele dag gaan shoppen. Even een kijkje genomen bij Vanilla op de grote markt en bij YAYA, wat een ontzettende leuke winkel!!! Natuurlijk even tussendoor 2 shop selfies gemaakt, dat hoort er tegenwoordig ook een beetje bij toch?

Op zondag de 28e ben ik naar Marco Borsato geweest, wat was dit genieten! Het was in Amsterdam dus we hebben er lekker van tevoren geluncht en daarna gefeest in de Ziggo Dome! Het thema was natuurlijk rood dus hier hoort een leuk rood shirtje bij die we donderdag in de stad hadden gekocht. Heel hard mee gebruld en de dag erna weer vroeg op om naar school te gaan.

Na deze festiviteiten was ik wel behoorlijk uitgeput en heb ik de week erna heerlijk uitgerust met mijn nieuwe Blond Amsterdam mok met deze heerlijke theetjes erbij. Daarnaast kwam er ook een nieuwe Glossy uit dus heb ik hier heerlijk in kunnen wegdromen.

Afgelopen zaterdag zijn we heerlijk uiteten geweest bij ’t Jagthuijs in Ulvenhout. Hier genoten we van een lekker glaasje rode wijn en een heerlijk 4 gangen menu. Aangezien ik 3 weken niks gedronken heb, had ik vanochtend best wel veel last van mijn hoofd na 2 glazen rode wijn, dat betekend dat ik er weer goed en gezond tegenaan ga!

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page