top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Emma

Hi!

Dat is alweer een tijdje terug! Ik heb mijn stage afgerond, heb carnaval gevierd en ga nu weer naar school. Drukke weken achter de rug dus, nu weer een beetje in het normale ritme aan het komen. Iedere dag op en neer naar Rotterdam en ook heb ik mijn eerste opdracht als interieur adviseur binnen! Hoe gaaf maar ook zo ontzettend spannend! Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


Hope you enjoyed en ik hoop dat je een liefdevolle Valentijnsdag hebt gehad!!


Xoxo Emma


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Allereerst heb ik een te lekkere chocomelk tent gevonden, ja, klinkt een beetje gek maar hier kan je echt super veel verschillende soorten chocomelk drinken!! Echt te lekker! Je kunt hier ook broodjes eten of gewoon een kopje koffie nemen. I’m talking about the Chocolate Company in Breda. Benieuwd, ga een keertje langs want het is zeker de moeite waard. Het is ook zo gaaf ingericht, helemaal industrieel en echt van deze tijd!!Ook ben ik altijd in staat om te helpen op de open dag op school, dit heb ik dus dit jaar ook weer mogen doen. Altijd leuk om enthousiaste toekomstige leerlingen rond te leiden! Ook heb ik het een en ander op Sketch up laten zien aan de mensen om ze een beeld te geven van een van de vakken die wij op school krijgen. Hier ga ik op zaterdag lekker in de auto naar toe hihi.


Stage verslagen, stage verslagen en nog meer stage verslagen! Hier heb ik wel een tijdje voor gezeten maar ik heb het dan ook ruim voldoende af mogen ronden! Veel geleerd en nu de komende 9 weken weer elke dag naar Rotterdam toe! Net een sollicitatiebrief opgestuurd voor de volgende stage en nu maar hopen dat ze enthousiast zijn over mij.. Dat wordt duimen en afwachten!!


Fotografie workshop gehad op school, te leuk! Een van de mede studenten had een polaroidcamera bij zich dus hier hebben wij uiteraard even mee gespeeld! We moesten meerdere foto’s maken vanuit verschillende hoeken van het zelfde object. Kijken hoe het licht veranderde en of je het object in een goede hoek kon fotograferen. Leuk om het eens van een professional te horen hoe het nou echt moet. Ik zou dit zeker vaker willen doen aangezien ik super erg van fotograferen houd, en mijzelf hier best graag in zou willen verbeteren!


Hhmmm wat was dit een ontzettende lekkere smoothie!! Ik heb heerlijk een middagje alleen geshopt in Rotterdam. Ik had eigenlijk alleen 2 nieuwe broeken nodig maar ik ben stiekem met iets meer thuisgekomen, oeps! Ook even lekker rondgesnuffeld in de Lush winkel, wat een ontzettende zoete geuren en heel veel verschillende soorten bad en verzorging producten!! Wat kan ik toch altijd genieten van Rotterdam, zulke gave gebouwen en ontzettend aardige mensen! Heerlijk hoe een stad zich kan blijven ontwikkelen en dat Rotterdam steeds bekender wordt om zijn gave architecturen!