top of page

1000 FOLLOWERS ON INSTAGRAM!!


Met trots mogen wij als team van SAUMUR interior & styling mededelen dat we fantastisch 2016 zijn begonnen met meer dan 1000 volgers on Instagram! Dagelijks worden er photo’s geplaatst om onze volgers up to date te houden met interieur inspiratie, styling tips, hotspots en natuurlijk nieuwe blogposten.


Ongeveer 4 maanden geleden is SAUMUR interior & styling actief geworden op Instagram. Dagelijks worden er foto’s gepost die een exclusief kijkje geven achter de schermen van SAUMUR interior & styling. Maar ook worden er foto’s gepost die jou op de hoogte houden van give aways, shoutouts en nieuwe blogposten.


Nieuwsgierig geworden naar de feed van SAUMUR interior & styling?

SAUMUR interior & styling is te volgen via @saumurinteriorSAUMUR interior & styling wenst jou een inspirerend, gezond & liefdevol 2016 toe!
Bron foto's: Pinterest

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page