top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Emma

Hallo lieve lezers

Voor mij is het helaas weer voorbij, de heerlijke kerstvakantie waar ik altijd zo erg naar uit kan kijken! Ontzettend veel gedaan de afgelopen 2 weken, veel gefeest en op pad geweest o.a ging ik shoppen samen met mijn moeder en zus bij Vanilia en kocht ik een overheerlijke kaars van Baobab. Ook mocht ik eindelijk mijn CHRISTMAS present open maken van Louis Vuitton!! Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


Liefs, Emma

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zoals het natuurlijk hoort in de vakantie heb ik eerst heerlijk genoten van het niets doen en lekker tijdschriften gelezen voor inspiratie en ontspanning. Toch vind je in zo’n tijdschrift af en toe van die ideeën waar je zelf nooit op zou komen, vandaar dat ik er zo van houd!

Ik neem jullie even mee terug naar 2 weken geleden, waarin ik een cadeautje liet zien van Louis Vuitton wat voor mij onder de kerstboom lag, wat zat er nou eigenlijk in?! Het is een paspoort hoes, aangezien mijn tas dezelfde print heeft vond ik dit helemaal geweldig erbij passen, ook ga ik vaak op reis dus kan dit prachtige hoesje overal mee naartoe!

Omdat er zo veel over gesproken werd, moest ik er toch echt aan toegeven. Ik heb ze allemaal gekeken, en jawel, daarmee bedoel ik alle Star Wars films. Waaauuuw wat vond ik ze ontzettend gaaf, ook al zijn ze super oud ( waar je af en toe best hard om kunt lachen ) waren ze toch super leuk!! Daarom konden we het ook niet laten om naar de allernieuwste Star Wars film te gaan, en wij vonden daar deze super toffe 3D brillen, i.p.v. de standaard uitvoering hebben wij deze leuke Stormtrooper brillen gekocht!

Na de gezellige en lekkere feestdagen, waarin we zo ontzettend veel hebben gegeten, hadden we op zondag echt de behoefte om een end te gaan lopen! Dit hebben wij gedaan bij de Galderse Meren in Galder. Een rondje om het water duurt zo’n 45 minuten dus wij hebben heerlijk kunnen uitwaaien!!


Daar is hij dan, de nieuwe kaars!! Ja ik ben er he-le-maal weg van!!! Het is een kaars van het merk Baobab, dit is de XXL-versie en hij brand maar liefst 888 uur. Daar kunnen we dus nog wel even mee door! Super leuk om op tafel te zetten als eye-catcher maar ik vond hem super leuk voor in de badkamer, aangezien hij ook nog eens super lekker ruikt past hij er helemaal thuis.


STYLINGTIP: Als je de kaars alleen net iets te groot vindt, zet er dan bijvoorbeeld wat kleine accessoires bij. De kaars is ook verkrijgbaar in verschillende maten, van klein tot groot, voor in elk interieur toepasbaar, hoe fijn is dat?!!