top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING!

Wat een heerlijke week! Deze week ging ik veel oppad voor SAUMUR interior & styling maar ook maakte ik aan aantal stylingen. Ik heb voor jou speciaal de stylingen beschreven met hierbij tips met o.a items van LOVELY Amsterdam, MEANS & BEANS & VT wonen! Maar ook was er tijd voor quality time om te genieten van hapjes & wijntjes en natuurlijk te shoppen bij een nieuwe hotspot! Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


Keep inspired! XO


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Deze week liet ik mij inspireren door foto's die ik heb gemaakt op de VT wonen & design beurs in september '15. Onderstaande foto staat in mijn top 3 omdat de kleuren subtiel en zacht zijn te noemen maar het voelt enorm sfeervol! #ilooooveit


STYLINGTIP: Feels like home! Ik vind stilleven stylingen onwijs mooi en vooral inspirerend. Combineer een aantal grote vazen met stoere takken, hierdoor breng je groen in jouw interieur wat zorgt voor een rustige feeling. Maak ook gebruik van verschillende tint kleuren die dichtbij elkaar liggen hierdoor breng je een nuance aan.


Ik genoot van de heerlijke zonnestralen op een frisse winterdag. Maar gelukkig houd de heerlijke LOVELY Amsterdam shawl en de verse muntthee mij warm! #genieten

STYLINGTIP: Cactussen zijn nog steeds helemaal hip & happening in 2016! Combineer de cactussen van groot tot klein met elkaar. Voor een speels en stoer effect combineer verschillende potten met elkaar. Ook kan je een grotere kamerplant perfect toevoegen aan jouw styling. TIP: ben jij op zoek naar verschillende cactussen? Intratuin heeft een grote collectie aan cactussen!

Brrr... Kijk jij ook zo uit naar de zomer? Natuurlijk maken de heerlijke zonnestralen het ook al goed op zo'n mooie dag! #kouddd