top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Emma

Hi there!!

Het is weer zo’n heerlijke koude lazy sunday, waarop je eigenlijk alleen maar binnen wilt zitten en Netflix wilt kijken. Voor mij niet het geval, hard aan de slag voor school en voor deze heerlijke blog. Afgelopen week ben ik naar de woonbeurs in Keulen geweest, te veel leuke dingen gezien en enorm veel inspiratie opgedaan! Ook is dit mijn laatste stage week, wat is dat ontzettend snel gegaan zeg, time flies when your having fun!! Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


Make this week a good one!!

Xoxo Emma

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De woonbeurs, wat was dat genieten! Zo ontzettend veel leuke dingen gezien. Ik was zo druk bezig met om me heen kijken dat ik eigenlijk niet zo heel erg veel foto’s heb gemaakt.. oeps. Maar wel een aantal zodat ik jullie een klein beeld kan geven van wat er te zien was. Waar ik echt super blij van werd was deze afdeling, waar bijna alles mat zwart was. Aangezien mijn kamer ook zwart is, was ik hier helemaal weg van!

Ook kwam ik deze super coole bank tegen, alles was best wel donker in de hele woonbeurs. De lichten waren gedimd en veel donkere kleuren op de wanden daardoor viel deze bank wel heel erg op. Goed voorbeeld van een echte eye-catcher. Stylingtip: heb je een best wel donker interieur? En wil je toch wat kleur toevoegen, dat kan je super goed toepassen op deze manier. Het hoeft niet gelijk een super grote oranje bank te zijn als je daar niet van houd. Maar ook kan je het toepassen door een fel gele poef of een gekleurde salontafel. Veel mensen denken dat felle kleuren niet mooi uitkomen bij een donker interieur, maar het ziet er echt super gaaf uit! Ook kan je de kleuren toepassen in kussens om een subtiel accent te leggen in jouw interieur.

Er waren ook veel leuke items te vinden voor in de tuin. Eén zo’n item wat mij gelijk opviel was deze jacuzzi! Wat een ontzettend gaaf ontwerp. De jacuzzi heeft een lederen omhulsel en met een houten vlonder ervoor. Deze jacuzzi past echt perfect in mijn tuin. De meeste jacuzzi’s zijn best wel groot en lomp om te zien, maar jacuzzi geeft een luxe sfeer aan de tuin en kan goed gecombineerd worden met een lounge set van dezelfde materialen als de tafeltjes eromheen. Ik zie mezelf er al helemaal in zitten!!


Naast de jacuzzi staat deze leuke lounge set. Het ontwerp is simpel maar het ziet er modern en strak uit. Super item voor jouw tuin als je deze een moderne uitstraling wilt geven.

Er was ook een bijzondere afdeling op de beurs met beginnende ontwerpers. Hoe leuk is het als jou ontwerp word geshowd op een van de grootste beurzen van Europa ?!! Hier vond ik onder andere deze gave paarse stoel en deze te leuke lampjes. De stoel is goed toe te passen in zowel een heel modern interieur als een retro interieur. Dit kan omdat de ronde vormen veel gebruikt werden in de jaren 50 en dit nu ook weer terug komt.

De lampjes zijn goed toe te passen boven bijvoorbeeld de eetkamertafel, heel speels maar door de strakke geometrische vormen ook weer modern. De kleuren geven een leuk effect en maakt het weer anders dan een standaard item!

Een van de vele leuke dingen bij mij op school is dat er iedere maand weer nieuwe woontijdschriften liggen. Dit keer de VTwonen en Eigen Huis & Interieur. Een keer op een andere manier inspiratie opdoen dan het internet, dan is het heerlijk om een interieur tijdschrift te kopen en even lekker weg te dromen in zo’n heerlijk blad. Ik vind het namelijk ook wel eens fijner om echt een tijdschrift vast te houden en ergens in te kunnen bladeren. Ook gaat bij een tijdschrift je fantasie veel beter werken en krijg je de leukste ideeën! Bijvoorbeeld wat kan je niet doen met dat leuke stoeltje, of de salontafeltje die eigenlijk best wel leuk zou staan op jouw slaapkamer!

Ook ben ik alweer bijna klaar bij mijn stagebedrijf. Het is zo ontzettend snel gegaan, ik heb zo veel dingen geleerd en veel nieuwe opdrachten mogen uitvoeren. Ook heb ik veel ideeën opgedaan over mijn toekomst en goed genetwerkt. Naast het werken heb ik ook boeken gelezen, onder andere dit mooie boek: Monochrome home, waarin veel tips staan over als je een zwart wit interieur hebt.


Daarnaast heb ik in het nieuwe ontwerp boek gekeken van Kirkby design. Ze hebben echt te gekke dingen, super leuk als je van heel erg veel kleur houd!! Ook heel erg leuk voor een kinderkamer, het zijn hele zachte kleuren met hele gekke printjes.

コメント


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page