top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING!!

2016 begonnen wij vol trots met meer dan 1000 unieke volgers on Instagram! Ook spotte ik verschillende fashion & lifestyle items die ik graag met jou wil delen. Tussen al het werken door moet er ook tijd vrij gemaakt worden om bij te kletsen met vriendinnen en daarom ging ik heerlijk lunchen bij het leukste en lekkerste restaurant van Nederland namelijk bij Villa Augustus! Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


Keep inspired! XO

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HAPPY 2016!! We gaan 2016 nog een mooier jaar maken dan 2015! Voor SAUMUR interior & styling staan er super projecten op de planning! #spannend

3 januari was er nog een rede tot een feestje, SAUMUR interior & styling heeft meer dan 1000 unieke volgers op INSTAGRAM!! Dagelijks posten wij verschillende interieur, lifestyle en fashion pictures op onze feed! Volg jij ons al?

Onderweg naar Amsterdam geniet ik van mijn heerlijke drankje van Aspire Drinks. Aspire Drinks verhoogt mijn weerstand en helpt bij vetvermindering #gezond #2016

Afgelopen zaterdag organiseerde ik een #shoutout! Veel lieve instagram volgers hebben meegedaan en hieruit heb ik 9 inspirerende accounts uitgekozen! Naast dat het inspirerende feeds zijn, zijn vooral de vrouwen achter de accounts onwijs liefdevol 💖!! Nogmaals wil ik jullie bedanken dat jullie mee hebben gedaan! #shoutout

Tussen het werken door is het ook belangrijk om tijd vrij te maken om gezellig bij te kletsen met vriendinnen! Dit deed ik bij het leukste maar vooral lekkerste restaurant van Nederland namelijk bij, Villa Augustus! Ziet het er niet heerlijk uit? #culinair #genieten

Deze te leuke kettinkjes spotte ik in Rotterdam. De sieraden zijn gemaakt van goud en zijn in kleine oplages geproduceerd #shoppen

Wauw, ik ben helemaal weg van deze vrolijke etalage in Den Bosch. De etalage is geëtaleerd met papieren vogeltjes die zorgen voor een speels en vooral vrolijk effect.


Het is tijd voor een today look! Ik draag de mooie ringen van Charmin Jewels! Ontwerp jij ook jouw eigen unieke combinatie? #fashion #style

Cactussen, vetplanten en natuurlijke items zijn nog steeds helemaal hip in 2016. Combineer alle items met elkaar voor een geweldig eindresultaat net als op deze foto die ik maakte in een winkelstraat in Breda! #iminloveeee


Commentaires


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page