top of page

BINNENKIJKER: Stoer, modern Scandinavisch interieurEen binnenkijker reportage in een inspirerend interieur en dit keer bij Marrit van "donebymyself". Marrit woont samen met haar man in een prachtig jaren-30 huis in Leeuwarden. Haar style is Scandinavisch met een stoer modern randje. Marrit is in aanraking gekomen met interieur doordat haar ouders altijd veel schoven met meubels. Toen ze eindelijk een eigen huisje had kon ze helemaal los gaan. Marrit heeft pedagogiek gestudeerd maar ze is zo gek op haar hobby dat ze daar nu haar beroep van heeft gemaakt.

Naast haar hobby fotograferen, stylen en met interieurs bezig zijn heeft Marrit een eigen bedrijf in woningfotografie en –styling. Ook blogt ze op haar eigen blog "donebymyself" waarop ze hetgeen deelt wat ze in huis doet maar ook probeert ze haar lezers altijd iets mee te geven bijvoorbeeld; hoe doe je dat nu zelf, een mooi interieur creëren. Marrit deelt graag tips en ervaringen met haar lezers en volgers op haar blog en Instagram account.

De kracht van haar interieur is dat ze overal en nergens shopt. Van designwinkels, bij IKEA, tot kringloopwinkels. Juist die combinatie zorgt voor een uniek interieur. Het stylen doet Marrit puur uit gevoel. Inspiratie hiervoor doet ze overal op en hieraan geeft ze haar eigen draai. Haar ervaring is dat de mooiste stylingen ontstaan door af te wisselen van hoogtes en materialen van producten waarmee je werkt.


De vraag waar Marrit het liefste is in haar jaren-30 huis is eventjes lastig. Toch is de woonkamer haar favoriet, omdat ze daar het meeste tijd doorbrengt. Maar ook haar lichte, witte slaapkamer en de keuken met de bakstenen muur is Marrit graag te vinden! De style van haar jaren 30- huis noemt ze Scandinavisch met een stoer randje omdat de basis wit is. Het stoere komt terug in de combinatie van hout, bakstenen en de kleur zwart.

Fotograferen is voor Marrit aan de wereld laten zien hoe ze de wereld ziet, en dan een beetje mooier. "Met een mooie foto kunnen we de schoonheid van de wereld laten zien, want dan staan we er eindelijk even bij stil" verteld Marrit. Het vastleggen van momenten, dat is waar ze het voor doet. Deze momenten zijn te volgen op haar blog en Instagram account maar ook in deze bijzondere binnenkijk reportage.

Naast de inspirerende binnenkijker in Marrit haar jaren-30 huis zijn er ook stylingtips terug te vinden voor jouw interieur.

Geniet van deze bijzondere binnenkijker!

Styling: Donebymyself

Fotografie: Donebymyself

STYLINGTIP: Creëer een uniek hoekje met verschillende items. In de keuken heeft Marrit verschillende houten planken staand gecombineerd met een cactus en een gebruikt sapflesje met hierin een tak met bessen.

STYINGTIP: Doordat de schouw zwart is gevefd wordt het een eye-catcher in de ruimte en geeft het een stoere uitstraling. Door het zwarte krukje naast de schouw vormt de styling een eenheid. De planten maken de styling in het geheel af en staat stoer en hip.


STYLINGTIP: Ook in de slaapkamer heeft Marrit dezelfde style door gevoerd. Ze combineerd een 'retro' wekkerradio met een mooie verpakking van Prada en sierlijke gedroogde bloemen. Door dezelfde style door te voeren in het gehele huis creëer je rust en een eenheid in het huis.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Lieve Marrit,


Wat heb jij een inspirend interieur! Ik vind het super dat je voor SAUMUR interior & styling een binnenkijk reportage wilde maken!


Ik wens je heel veel succes toe met jouw bedrijf en blog.


Liefs, Melissa

Comments


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page