top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING!!

Deze week was ik te gast bij Kitchen concepts in Breda voor SAUMUR interior & styling. Maar ook ging ik heerlijk Christmas shoppen in Rotterdam en gaf ik een masterclass succesvol bloggen op het HMC. Ook geef ik een kijkje hoe mijn kerst is geweest en wat voor mooi sieraad ik cadeau heb gekregen van MEANS & BEANS. Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?

Keep inspired! XO

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor SAUMUR interior & styling was ik te gast bij Kitchen Concepts in Breda. Kitchen Concepts ontwerpt en realiseert hoog segment keukens. Deze keuken is landelijk, classy en vooral erg luxe afgewerkt #droomkeuken

Het ultieme Christmas gevoel kreeg ik wel bij deze etalage aan de Witte de Withstraat in Rotterdam toen ik cadeautjes aan het shoppen was voor kerst! #wauwmomentje

Op het HMC heb ik een masterclass gegeven over succesvol bloggen. In mijn masterclass heb ik verschillende thema's behandeld om succesvol te zijn op blog en socialmedia gebied. De cursisten zijn aan de slag gegaan met het maken van een moodboard waaruit we de huisstyle hebben ontwikkeld om hun blog een passende uitstraling te geven bij hun doelgroep #HMC #masterclass

Tijdens druk op pad te zijn voor SAUMUR interior & styling mag je jezelf ook wel eens verwennen!

Dit deed ik met een heerlijk puddingbroodje #mmm

STYLINGTIP: Heb jij ook van die leuke, kleine maar vooral schattige vaasjes? Vul de vaasjes met kleine bloementjes die passend zijn bij het seizoen. Een goed voorbeeld hiervan zijn kleine besjes met wat groene subtiele takjes #wintergevoel #stylingtip