top of page

CHRISTMAS MUSTHAVE PRESENT 2015

Means & Beans is een merk met elegante en natuurlijke sieraden. De sieraden zijn ontworpen met als inspiratiebron de schoonheid van onze planeet. De prachtige sieraden geven jouw outfit net die extra touche van glamour en elegantie en daarom roept SAUMUR interior & styling Means & Beans uit als MUSTHAVE present voor Christmas 2015

De collectie van Means & Beans is ontstaan uit de geschiedenis van avonturiers, de mooiste verhalen en de natuur. De collecte weerspiegeld gevoel van tijdloze kwaliteit, dierbare herinneringen, mousserende elegantie en zuiverheid.


Means & Beans brengt de kracht van combineren te samen met de mooiste materialen. De eerste collectie is geïnspireerd op ICELAND. De zachte helderen kleuren als ice white en ice water blue zijn terug te vinden in de sieraden.


Shop hier jouw unieke MUSTHAVE CHRISTMAS PRESENT 2015 van Means & Beans


Volg Means & Beans ook op Instagram en Facebook

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page