top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Emma

Hi!!

Wat heb ik een drukke 2 weken achter de rug, ik neem jullie mee met mijn trip naar Antwerpen. Ik ben heerlijk bezig geweest voor school en voor het bloggen! Ook heb ik een bezoekje gebracht aan Schiphol, benieuwd waarom? Lees dan maar snel verder!


Enjoy!


Xoxo Emma

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Donderdag was ik heerlijk een dagje vrij, en aangezien ik op mijn tas nog graag mijn initialen wilde laten graveren besloten mama en ik gezellig naar Antwerpen te gaan. Door de tas te laten graveren krijgt de tas echt een personal touch! We hebben heerlijk genoten bij Louis Vuitton onder het genot van een koffie en een theetje, wat een verwennerij!! Het bleef niet alleen bij het graveren, ook heb ik stiekem een kerstcadeautje gekocht, benieuwd wat het is? Dat wordt eventjes wachten tot na de kerst want het cadeautje ligt nu op mij te wachten onder de kerstboom, spannend!!

In Antwerpen zit echt een ontzettende mooie interieur winkel, Flamant. Binnen zijn oude paardenstallen omgetoverd tot mooie presentatie hoeken en alles is super afgewerkt. We kunnen hier wel uren in rond dwalen, wat ontzettend genieten zo mooie winkel! Flamant is een echte aanrader om een keertje langs te gaan gecombineerd met een dagje shoppen in deze geweldige stad!

Zaterdag was het ook sinterklaas, en dit heb ik uiteraard gevierd. Ik heb een ontzettend gave stolp gekregen, iets wat ik al een tijd wilde hebben maar waar ik eigenlijk niet aan toe ben gekomen om te kopen. En toen was hij er ineens, de stolp is een echte musthave voor in je interieur!


STYLINGTIP: zet de stolp op een bijzet tafeltje met een cactus erin. Op deze manier is het een eyecatcher voor jouw interieur. De stolp presenteert op deze manier de cactus super mooi en het ziet er strak en toch een beetje stoer uit.