top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING!!

Deze week was ik te gast in het World Fashion Centre in Amsterdam bij ByDanie. Maar ook ging ik heerlijk lunchen met een vriendin in Rotterdam. Daarnaast moest er ook gewerkt worden en heb ik een ontwerp gemaakt voor een Herenhuis is moderne klassieke style en ging ik een dagje op locatie werken bij Villa Augustus. Ook geef ik een aantal stylingtips voor een perfect kerstmis gevoel in jouw interieur. Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?

Keep inspired! XO

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Twee weken lang heb ik genoten van deze fantastische plek! Het was een wel verdiende vakantie en ik ben terug gekomen met onwijs veel nieuwe ideeën voor SAUMUR interior & styling. Pssst de shawl is van LOVELY Amsterdam en een echte fashion musthave!! #I'MINLOVEEEE

Na een heerlijke vakantie ben ik ook aan de slag gegaan voor SAUMUR interior & styling. Ik was te gast in het World Fashion Centre in Amsterdam bij ByDanie. #new #fashion

Samen met een goede vriendin heb ik heerlijk geluncht bij 1nul8 in Rotterdam. 1nul8 is gevestigd aan de Meent in Rotterdam en is een goede combinatie van heerlijk eten en een goede ambiance!

STYLINGTIP: Cactussen zijn een musthave voor elk interieur. Combineer de cactussen met andere objecten tot een mooi stilleven voor een eyecatcher in jouw interieur #stylingtip (Photo: Pinterest)

Wat is leuker als op locatie aan het werk te zijn? Andere omgeving, andere mensen, heerlijk lunchen en genieten van de verse muntthee, dat dacht ik dus ook! Al werkend achter mijn laptop heb ik genoten bij Villa Augustus in Dordrecht #luxe #culinair genieten