top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Emma

Hi!!

Deze week begon ik aan mijn eerste stageperiode bij een te leuke interieurwinkel. Ook ging ik naar tuincentrum Princenbosch om kerstmis inspiratie op te doen en genoot ik van een heerlijke coffee voor een goede start van de dag. Ook ontwerpte ik mijn eigen Iphone hoesje, kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


Enjoy the rest of your week, and make today a good day!!!


Xoxo

Emma

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aangezien ik in mijn tweede leerjaar zit van de opleiding tot interieuradviseur, mag ik dit jaar voor het eerst stage gaan lopen, spannend maar super leuk!! 2 weken terug ben ik begonnen met mijn stage bij de Raadhuisstraat 3 in het Ginneken, dit is een klein winkeltje met ontzettend veel exclusieve interieuraccessoires. Van zee-egels tot Indische drijfdobbers, hier kun je het vinden, hoe ontzettend gaaf is dat?!

Voor SAUMUR interior & styling ben ik dit weekend heerlijk op pad geweest met mijn ouders, we hebben Princenbosch tuincentrum bezocht, daar is het een en al kerst en als ik ergens van kan genieten dan is het kerstmis!! Zulke mooie spullen, en kijk deze te gekke kerstbomen die op z’n kop staan. Helemaal anders dan normaal en het is een echte eyecatcher voor in je interieur! Daarbij ben ik ook helemaal fan van deze gave rendier hoofden gemaakt van tiek hout, leuk voor op de tafel of ergens op een kastje, niet alleen voor tijdens de kerstdagen maar ook perfect voor de rest van het jaar!

Niet te missen dit jaar zijn de stijlvolle en toch ruwe cactussen, ik ben er helemaal weg van! 3 van deze kanjers staan in mijn interieur. Perfect om wat kleur toe te voegen aan je zwart en witte interieur en toch strak en modern blijven! Wat ik stiekem ook heel fijn vind is dat je ze maar een aantal keer per jaar water hoeft te geven, voor de vergetende mensen onder ons is dat toch ideaal?!

Zondag ochtend heb ik genoten van dit inspirerende tijdschrift, waar al het een en ander over kerst in staat maar ook de trends van dit jaar. Even lekker weg doezelen in zo’n prachtig tijdschrift is natuurlijk nooit erg, even lekker ontspannen! That’s were Sunday’s are made for hihi

Een dag in de week heb ik een paar uurtjes les op school, dit begint al vroeg in de morgen dus een lekker koffietje in de trein en rustig wakker worden. Daarbij neem ik uiteraard altijd mijn Louis Vuitton tas mee als ik op stap ga, deze tas kan echt overal bij, hoe handig is dat?!

Daarnaast ben ik he-le-maal weg van de FAB X HEMA collectie. Ik heb al een aantal dingen gekocht maar er zullen zeker meer producten volgen, zo schattig en toch ziet het er stylisch uit!

I think I fell in love again!! Helemaal happy met mijn nieuwe hoesje van GoCustomized! Zo ontzettend leuk je kan zelf jouw unieke hoesje maken en tadaa dit is mijn Iphone hoesje geworden!! #iminloveee

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page