top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING!!

Deze week gaf ik zelf 4 masterclasses aan tweede jaars interior designers aan het HMC over mijn bedrijf SAUMUR interior & styling. Maar ook was ik te gast bij een powervrouwen avond in het Nationale Nederlanden DE café in Rotterdam met gast spreker Annic van Wonderen. Ook had ik een afspraak bij ROBBIES voor een ontzettend leuke hotspot blogpost en werd ik verrast met een onwijs mooi cadeau van LOVELY Amsterdam! Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


Keep inspired!! XO----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Oehhh, hoe leuk is deze shawl van LOVELY Amsterdam? De verpakking is net een cadeautje! #LOVELYAmsterdam #Iminloveeee


Wat een super dag was dit! Vandaag mocht ik vier masterclasses geven aan tweedejaars interior designer op het HMC. Vorig jaar studeerde ik af aan het HMC voor interior designer en nu sta ik vol trots te vertellen over mijn eigen bedrijf en hoe dat tot stand is gekomen! #Fantastisch #HMCRotterdam #Geïnspireerd

Samen met een goede vriendin was ik te gast bij een zeer inspirerende masterclass voor powervrouwen in het Nationale Nederlanden DE café te Rotterdam. De gehele avond werd georganiseeerd door Nationale Nederlanden en How 2 spend it. Gast spreker Annic van Wonderen gaf do's en don'ts op gebied van ondernemen #Teleuk #Masterclass #GoodybagVoor mijn eerder verschenen hotspot blogpost was ik te gast bij ROBBIES in Den Bosch. Het gehele Bourgondische warenhuis is omgetoverd in kerstsferen , je krijgt spontaan helemaal zin in de kerst! #Witte #Kerstbomen #ROBBIES

STYLINGTIP: Stolpen zijn een must have voor in het interieur, ook met de kerst! Zet bijvoorbeel