top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING!!

Deze week gaf ik zelf 4 masterclasses aan tweede jaars interior designers aan het HMC over mijn bedrijf SAUMUR interior & styling. Maar ook was ik te gast bij een powervrouwen avond in het Nationale Nederlanden DE café in Rotterdam met gast spreker Annic van Wonderen. Ook had ik een afspraak bij ROBBIES voor een ontzettend leuke hotspot blogpost en werd ik verrast met een onwijs mooi cadeau van LOVELY Amsterdam! Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


Keep inspired!! XO----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Oehhh, hoe leuk is deze shawl van LOVELY Amsterdam? De verpakking is net een cadeautje! #LOVELYAmsterdam #Iminloveeee


Wat een super dag was dit! Vandaag mocht ik vier masterclasses geven aan tweedejaars interior designer op het HMC. Vorig jaar studeerde ik af aan het HMC voor interior designer en nu sta ik vol trots te vertellen over mijn eigen bedrijf en hoe dat tot stand is gekomen! #Fantastisch #HMCRotterdam #Geïnspireerd

Samen met een goede vriendin was ik te gast bij een zeer inspirerende masterclass voor powervrouwen in het Nationale Nederlanden DE café te Rotterdam. De gehele avond werd georganiseeerd door Nationale Nederlanden en How 2 spend it. Gast spreker Annic van Wonderen gaf do's en don'ts op gebied van ondernemen #Teleuk #Masterclass #GoodybagVoor mijn eerder verschenen hotspot blogpost was ik te gast bij ROBBIES in Den Bosch. Het gehele Bourgondische warenhuis is omgetoverd in kerstsferen , je krijgt spontaan helemaal zin in de kerst! #Witte #Kerstbomen #ROBBIES

STYLINGTIP: Stolpen zijn een must have voor in het interieur, ook met de kerst! Zet bijvoorbeeld een heerlijke fles champagne in de stolp om een ultiem feestelijke sfeer te creëren voor kerst en oud en nieuw. Maar ook een tak of kerstballen staan prachtig een stolp! #ROBBIES #DenBosch

HELLO HAPPY SUNDAY! Aan het genieten van Stijlvol Wonen! Psst, de onwijs mooie ringen zijn van Charmin's Jewels, ons geheimpje!! #Charminsjewels #Stijlvolwonen


Voor SAUMUR interior & styling ben ik in de showroom geweest van Keijser & co, ik kon het niet laten om van dit hoekje even een foto te maken! Wat een sfeer! Modern en klassiek en vooral zo stijlvol. #Stijlvol #Iwantthisathome #Keijser&CoVoor dat ik dit heerlijke verse appeltaartje ga opeten ging ik toch eerst een foto maken om het met jullie te kunnen delen... we houden tenslotte allemaal van heerlijke zoete lekkernijnen! hihi! #Shooting #Home #Myweekinphotos


Een dag vol afspraken voor SAUMUR interior & styling maar deze heerlijke shawl van LOVELY Amsterdam houdt me heerlijk warm op deze herfstachtige dag #Workday #Breda #Rotterdam


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page