top of page

Shopping hotspot: ROBBIES Den Bosch

Shoppen a la 2020 kan bij ROBBIES in Den Bosch. ROBBIES onderscheid zich door een nieuw winkel concept waarin inspiratie, shoppen en genieten van heerlijke lekkernijen centraal staan. Bij ROBBIES kan je terecht voor vernieuwende en bijzondere items op fashion, lifestyle en food gebied.


Twee weken geleden ging ik samen met een vriendin shoppen in Den Bosch. Al struinend door de authentieke straatjes stonden we op eens voor ROBBIES. De verleidende etalage trok ons naar binnen om eens een kijkje te nemen bij deze bijzondere winkel. Deze bijzondere winkel is weleens waar ‘een Bourgondisch Warenhuis’ te noemen.


De naam ROBBIES is opgebouwd uit de woorden REBELS, ONDERNEMEND, BEMINNELIJK, BIJZONDER, INSPIREREND, ENERGIEK en STOER. Al deze woorden zijn terug te vinden in het assortiment, styling en uitstraling van dit bijzondere Bourgondisch Warenhuis.

ROBBIES is tot stand gekomen door Nikkie Wolfs die met heel veel passie en liefde haar visie op shoppen a la 2020 heeft gerealiseerd. ROBBIES is gevestigd in een voormalig oud bankgebouw van Lentjes & Drossaerts. De authentieke details van het bankgebouw zijn behouden gebleven bijvoorbeeld de geldkluis, dit geeft een bijzondere touche aan de ruimte.


Een paar dagen na het dagje shoppen in Den Bosch bleef ROBBIES in mijn gedachte. Ik besloot een mail te sturen naar Nikkie Wolfs met de vraag of ze het leuk vond als ik blog over ROBBIES zou schrijven. Hier reageerde Nikkie super enthousiast op en een paar dagen later was ik te gast in het ROBBIES CAFE.


Tijdens het gesprek werd ik meegenomen door de bijzondere verhalen en achter liggende gedachte van het vernieuwende winkel concept. Naast bijzondere fashion, lifestyle en food producten heeft ROBBIES ook een team waarmee er antieke items worden gespot en geshopt op interieur en lifestyle gebied. De items zijn bijzonder en uniek en daardoor goed passend bij ROBBIES.


Het assortiment bestaat uit fashion, lifestyle en food producten die passend zijn in de trant BIJZONDER, INSPIREREND, ENERGIEK en STOER. De styling van het Bourgondisch Warenhuis is inspirerend, overweldigend en perfect te noemen.


In het ROBBIES CAFE kan je genieten van heerlijke zoete lekkernijen met een kop koffie of thee. Ook kan je voor een goede start van de ochtend hier terecht voor een heerlijk ontbijt. Maar ook om gezellig te lunchen met een vriendin ben je op het juiste adres in het ROBBIES CAFE.


Bij mijn tweede bezoek bij ROBBIES is het gehele Bourgondische Warenhuis omgetoverd tot een echte winter beleving waarbij het bijna lijkt alsof je waant in een Parijsachtige Warenhuis. ROBBIES staat in mijn top 3 van inspirerende, bijzondere en vooral unieke winkels van Nederland!


ROBBIES is gevestigd aan de Verwersstraat 33 te Den Bosch.

Geopend van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 18:00 en op zondag van 11:00 tot 18:00

Bezoek de site van ROBBIES voor meer informatie, www.robbies.nl


ROBBIES, ik ben fan van jullie onwijs mooie concept, assortiment & BourgondischWarenhuis!!


Liefs,

Melissa de HaanImpressie van het Bourgondisch Warenhuis ROBBIES

Fotografie: SAUMUR interior & styling


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page