top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING

Wat een te leuke week was dit weer! Bij SISSY-BOY-HOME zag ik een te leuk kinderhoekje. In breda spotte ik YAYA een FASHION, LIFESTYLE en INTERIEUR winkel met stoere en klassieke items. Maar ook was ik weer oppad voor SAUMUR interior & styling, en psst de onwijs mooie ringen zijn van Charmin's Jewels!! (I'minLOVE)!! Ook ging ik naar Loods 5 in Sliedrecht waar ik veel interieur & stylingtips op heb gedaan. Kijk je mee naar mijn week in foto's?

Keep inspired!! XO

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoe leuk is dit kinderhoekje? Ik spotte deze styling bij SISSY-BOY-HOME in Rotterdam en ik ben er helemaal weg van! #Iloveitt

Tijdens een dagje shoppen in Breda kwam ik deze leuke winkel tegen YAYA, YAYA verkoopt fashion, lifestyle en interieuraccessoires. De style van YAYA is stoer, modern maar met een klassieke touche #shoppen #Breda

STYLINGTIP: Deze klassieke elementen van YAYA geven jouw interieur een classy uitstraling. Gebruik de flessen in combinatie met kaarsen of een mooie vaas met bloemen en jouw interieur is helemaal classy afgestylt!

Half vier tijd om naar huis te gaan na een super leuke dag voor mijn bedrijf SAUMUR interior & styling!! Psst, ons geheimpje de ringen zijn van Charmin’s jewels. Leuk zijn ze he?! Hihi

Lekker lunchen samen met mijn mams en natuurlijk genieten van het heerlijke herfst weer #quality time #gezelligheid

Shoppen bij Loods5!! Bij Loods5 doe je onwijs veel inspiratie op en ben je gelijk up to date van de nieuwste trends en laten ze zien hoe je dit kan verwerken in jouw eigen interieur #Loods5 #Sliedrecht

Loods5 maakt verschillende sfeerkamers waar ze verschillende trends en stylen laten zien. Deze sfeerkamer is echt mijn favoriet. De kleur en materiaal combinaties vind ik echt geweldig, met deze style haal je een beetje buiten naar binnen #Inloveeeee

Stoer, robuust maar ook modern kunnen we deze styling noemen. De combinatie van de metalen geroeste kisten en de aarde werken potten maken deze styling stoer en robuust. Maar hoe leuk is dit behang van NLXL, het behang geeft een moderne maar authentieke touche aan de ruimte #styling #stoer #robuust #authentiek

STYLINGTIP: Hoe deel je een open of glazenkast leuk in? Je wilt dat de kast een eye catcher is in de ruimte maar ook een opbergfunctie heeft. Mijn tip is werk met grote objecten bijvoorbeeld een robuuste pot of leg kussens in de kast. De objecten kunnen accessoires zijn die je tijdelijk niet gebruikt in je interieur maar op zo manier wel leuk kan opbergen en stylen in je kast! #Loods5

STYLINGTIP: Werk in dezelfde kleur nuances om een eenheid en rust te creëren in de kast. Een super voorbeeld hiervan is deze kast die ik spotte in één van de sfeerkamers bij Loods5

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page