top of page

Melissa de Haan: Oprichtster, eindredacteur & blogger


Met veel trots kan ik mededelen dat SAUMUR interior & styling haar eigen blog heeft gelanceerd! Samen met een team vol liefhebbers voor interieur, fashion, lifestyle, food en travel gaan wij jou voorzien van inspirerende maar vooral geweldige blogs. Weekelijks verschijnen er "My week in photo's", shopping hotspots, culinair genieten hotspots en binnenkijkers bij fantastische huizen.

Na veel vraag van vaste volgers op socialmedia maar ook samenwerkingen en klanten was het tijd voor mijn eigen blog. Een blog vol blogposten met items wat mij inspireerd in het dagelijksleven. Er worden weekelijks hotspots gedeeld op gebied van shoppen en culinair genieten maar ook "My week in photo's" wordt een vast item.


Om de twee weken verschijnt er een "My week in photo's" blogpost over mijn leven als interior designer, styliste en trotse eigenaresse van SAUMUR interior & styling, maar ook geef ik een kijkje in mijn leven naast mijn werk. Ook deel ik mijn hotpsots op gebied van shoppen, culinair genieten en travel.


Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van inspirerende interieurs, hotspots, stylingtips en nieuwe ontwikkelingen rondom SAUMUR interior & styling volg mij op instagram en op facebook. Ook is SAUMUR interior & styling te volgen op pinterest waar ik mijn inspiratie beelden deel op gebied van interieur, fashion & lifestyle

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page