top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING

Deze week liet ik me verleiden door de etalage van de ZARA met echt een heerlijke landelijke slaapkamer. Ook kocht ik een bos onwijs mooie bloemen, want bloemen passen in elk interieur. Afgelopen woensdag genoot ik van een cafe latte op het terras in Amsterdam en bezocht ik de VT wonen & design beurs in de RAI. Ook ging ik terug naar de winkel waar mijn passie voor interieur en styling begon namelijk bij Pietertje Daatje. Kijk je mee naar mijn week in foto's?

Keep inspired!! XO

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wauw ziet dit bed er niet heerlijk uit? Het is dat het bed staat in de etalage van de ZARA home maar anders wil je hier toch elke ochtend in wakker worden! De zachte en rustige kleuren maken deze bedroom landelijk klassiek. #stylevol

STYLINGTIP: bloemen maken elk interieur af en het geeft je een vrolijk gevoel. Je kan kiezen voor neutralen kleuren bijvoorbeeld wit met een pasteltint gecombineerd met een super gave vaas of je kiest voor een uitbundige samenstelling van kleuren. Waar wacht je nog op, koop een heerlijke bos bloemen bij jouw bloemist. #VerseBloemenMakenJeBlij

Voor SAUMUR interior & styling was ik te gast in de showroom van de Arend. De Arend ontwerpt en verzorgt totaal concepten en meubilair voor horeca gelegenheden maar ook voor vakantieparken en hotels. Deze foto is gemaakt in een voorbeeld hotelkamer. De kamer straalt luxe en rust uit door de kleurcombinaties en stofcombinaties. Deze sfeer is gemakkelijk toe te passen in jouw eigen master bedroom zodat je elke dag met een hotelgevoel wakker wordt.

Tussen alle afspraken door voor SAUMUR interior & styling even genieten van een heerlijke cafe latte op het terras in A’dam. #work #interieurprojecten

Vandaag 30 september ’15 heb ik een aantal foto’s mogen maken waar ooit mijn passie voor interieur & styling begon namelijk bij Pietertje Daatje in Strijen. Bij Pietertje Daatje heb ik zes jaar geleden mijn eerste stage gelopen. Pietertje Daatje is een winkel met interieur accessoires, fashion accessoires en baby accessoires maar ook verkoopt zij food artikelen. De kracht van Pietertje Daatje is de combinatie van exclusieve merken gecombineerd met trendsettende artikelen die onder andere gespot zijn in St. Tropez, Parijs en in andere steden. #PietertjeDaatje