top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING

Deze week liet ik me verleiden door de etalage van de ZARA met echt een heerlijke landelijke slaapkamer. Ook kocht ik een bos onwijs mooie bloemen, want bloemen passen in elk interieur. Afgelopen woensdag genoot ik van een cafe latte op het terras in Amsterdam en bezocht ik de VT wonen & design beurs in de RAI. Ook ging ik terug naar de winkel waar mijn passie voor interieur en styling begon namelijk bij Pietertje Daatje. Kijk je mee naar mijn week in foto's?

Keep inspired!! XO

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wauw ziet dit bed er niet heerlijk uit? Het is dat het bed staat in de etalage van de ZARA home maar anders wil je hier toch elke ochtend in wakker worden! De zachte en rustige kleuren maken deze bedroom landelijk klassiek. #stylevol

STYLINGTIP: bloemen maken elk interieur af en het geeft je een vrolijk gevoel. Je kan kiezen voor neutralen kleuren bijvoorbeeld wit met een pasteltint gecombineerd met een super gave vaas of je kiest voor een uitbundige samenstelling van kleuren. Waar wacht je nog op, koop een heerlijke bos bloemen bij jouw bloemist. #VerseBloemenMakenJeBlij

Voor SAUMUR interior & styling was ik te gast in de showroom van de Arend. De Arend ontwerpt en verzorgt totaal concepten en meubilair voor horeca gelegenheden maar ook voor vakantieparken en hotels. Deze foto is gemaakt in een voorbeeld hotelkamer. De kamer straalt luxe en rust uit door de kleurcombinaties en stofcombinaties. Deze sfeer is gemakkelijk toe te passen in jouw eigen master bedroom zodat je elke dag met een hotelgevoel wakker wordt.

Tussen alle afspraken door voor SAUMUR interior & styling even genieten van een heerlijke cafe latte op het terras in A’dam. #work #interieurprojecten

Vandaag 30 september ’15 heb ik een aantal foto’s mogen maken waar ooit mijn passie voor interieur & styling begon namelijk bij Pietertje Daatje in Strijen. Bij Pietertje Daatje heb ik zes jaar geleden mijn eerste stage gelopen. Pietertje Daatje is een winkel met interieur accessoires, fashion accessoires en baby accessoires maar ook verkoopt zij food artikelen. De kracht van Pietertje Daatje is de combinatie van exclusieve merken gecombineerd met trendsettende artikelen die onder andere gespot zijn in St. Tropez, Parijs en in andere steden. #PietertjeDaatje

STYLINGTIP: Hoe leuk is dit kussen van het merk ZUSSS met de quote ‘Ga maar dromen over leuke dingen die komen jij kleine ijdeltuit slaap maar lekker uit!’. Gecombineerd met een rieten Ibiza tas en houten beschilderde klompjes, maak je deze samenstelling een must have voor elke kinderkamer. Gespot bij #PietertjeDaatje

Zaterdag 3 oktober ’15 heb ik de VT wonen & design beurs bezocht in de RAI Amsterdam. Deze foto’s zijn gemaakt in de stand van Eigen huis & interieur gecombineerd met More Than Classic. In de stand hebben ze veel gebruik gemaakt van patronen maar ook van soort gelijke kleuren. Omdat de kleuren en patronen overeenkomen met elkaar vorm je een eenheid. #VTwonen&Designbeurs

De stand van de Ariandne at home is een en al sfeer! Ook in deze stand komt patroon gebruik veel voor o.a in behang, tegels en vloerkleden. De kleuren neigen richting de pastelkant en hierdoor zijn de ruimtes licht en fris. #VTwonen&Designbeurs

De stand van VT wonen is stoer, somber maar onwijs sfeervol. Er is veel gebruik gemaakt van robuuste materialen maar ook van subtiele accessoires en hierdoor wordt een fijne sfeer gecreëerd. #VTwonen&Designbeurs

De stand van Custom made interiors bij Nanne Schuiveling is net alsof je door een loft in Parijs loopt. Alles is perfect op elkaar afgestemd en de city lounge muziek die gedraaid werd in deze stand maakte het geheel af #wegdromen #VTwonen&designbeurs

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page