top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING!!

Wat een onwijs leuke week was dit weer donderdag 10 september ’15 is officieel de site online gegaan van SAUMUR interior & styling! Zo onwijs bijzonder moment! Ook was ik te gast in de showroom van Keijser & co, waar de nieuwe collecties werden getoond. Eind van de week ging ik interieur inspiratie op doen in Rotterdam waar ik mijn favoriete winkeltjes bezocht o.a SISSY-BOY-HOME maar ook bij FLOW wonen. Kijk je mee naar mijn week in foto's?

Keep inspired!! XO

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JEEEJ, donderdag 10 september ’15 is officieel de site online gegaan van SAUMUR interior & styling! Tijd voor een #feestje!!

Zondag 20 september ’15 was ik uitgenodigd door Keijser & Co om hun nieuwe collectie meubelen te komen bekijken. Keijser & Co staat bekend om de goede combinatie tussen een moderne en klassieke style.

Hier wil je toch meteen wonen? Het is natuurlijk, mooie stoffen en perfecte kleursamenstellingen.

STYLINGTIP: cactussen zijn helemaal hot en zijn niet weg te denken in het interieur van nu. Ik zag cactussen vooral in combinatie met een strak en modern interieur op pinterest of in de magazines voorbij komen. De combinatie met kaarsen, lichte en subtiele kleuren en natuurlijk de cactussen maakt deze schaal een must have voor elk interieur, zelfs in een modern klassiek interieur als hier gespot bij Keijser & Co.

Nieuwe inspirerende merken, producten en trends kan je veel spotten in magazines maar pinterest vind ik daar ook een top site voor. Omdat ik veel moodboards/concepten maak voor opdrachtgevers is het fijn dat je veel inspirerende afbeeldingen op één platform hebt. Onder genot van een heerlijke salade en een wijntje maakt trends spotten nog net even wat leuker! #Homesweethome

SISSY-BOY-HOME is een lijn van SISSY-BOY met ontzettend veel mooie artikelen van kussens tot krukjes en meubels, van alles is er te vinden. Bij de meeste SISSY-BOY shops verkopen ze woonaccessoires in Rotterdam is een SISSY-BOY-HOME shop waar ze de gehele collectie verkopen. Ik ga hier heen om bijzondere artikelen te kopen die net de bijzondere touche geven aan het interieur.

Hoe leuk is deze houtenplak met accessoires? Op deze manier is het elke dag een feestje op je tafel, vooral met de quote “save water and drink champagne” (laten we dat maar niet elke dag doen ;)). De zachte roze tinten gecombineerd met het koper en hout is lief maar ook stoer. Om het af te maken nog een paar kaarsjes en verse kleine witte en roze bloementjes en het is in z’n geheel af. Gespot bij FLOW wonen.

De zachte pasteltinten gecombineerd met de antraciet muurverf is stoer maar ook lief. De lichte pasteltinten komen meer naar voren door de donker grijze muur. Het kleed samen met de strakke bijzettafeltjes maakt het geheel af. Het geheel straalt gezelligheid en een modern klassieke style uit. #FLOW wonen

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page