top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING!!

Wat een onwijs leuke week was dit weer donderdag 10 september ’15 is officieel de site online gegaan van SAUMUR interior & styling! Zo onwijs bijzonder moment! Ook was ik te gast in de showroom van Keijser & co, waar de nieuwe collecties werden getoond. Eind van de week ging ik interieur inspiratie op doen in Rotterdam waar ik mijn favoriete winkeltjes bezocht o.a SISSY-BOY-HOME maar ook bij FLOW wonen. Kijk je mee naar mijn week in foto's?

Keep inspired!! XO

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JEEEJ, donderdag 10 september ’15 is officieel de site online gegaan van SAUMUR interior & styling! Tijd voor een #feestje!!

Zondag 20 september ’15 was ik uitgenodigd door Keijser & Co om hun nieuwe collectie meubelen te komen bekijken. Keijser & Co staat bekend om de goede combinatie tussen een moderne en klassieke style.

Hier wil je toch meteen wonen? Het is natuurlijk, mooie stoffen en perfecte kleursamenstellingen.

STYLINGTIP: cactussen zijn helemaal hot en zijn niet weg te denken in het interieur van nu. Ik zag cactussen vooral in combinatie met een strak en modern interieur op pinterest of in de magazines voorbij komen. De combinatie met kaarsen, lichte en subtiele kleuren en natuurlijk de cactussen maakt deze schaal een must have voor elk interieur, zelfs in een modern klassiek interieur als hier gespot bij Keijser & Co.

Nieuwe inspirerende merken, producten en trends kan je veel spotten in magazines maar pinterest vind ik daar ook een top site voor. Omdat ik veel moodboards/concepten maak voor opdrachtgevers is het fijn dat je veel inspirerende afbeeldingen op één platform hebt. Onder genot van een heerlijke salade en een wijntje maakt trends spotten nog net even wat leuker! #Homesweethome