Het gebruik van materialen in het interieur

March 7, 2018

Wat heeft het interieur voor invloed op jouw MIND & BODY?!  Ik geloof erin dat een interieur, zowel jouw thuis als werkplek, een omgeving moet zijn waarin jij je prettig voelt en jezelf kan zijn. Het interieur is een weerspiegeling hoe jij leeft en in het leven staat. Door een interieur wat bij je past voel jij je op en top in MIND & BODY! In deze blogpost  ga ik vertellen over wat bepaalde materialen  voor invloed hebben op jouw MIND & BODY en hoe je materialen kan toepassen in jouw interieur

 

Materialen spelen een grote rol binnen het interieur. Materialen bepalen de sfeer in de ruimte en geven een tekening  van eigenheid. Ieder mens heeft zo zijn eigen voorkeuren van materiaal soorten. Het is belangrijk om een goede mix te maken van verschillende materialen, deze mix heeft een positieve werking op jouw MIND & BODY


Het is belangrijk om harde materialen te combineren met zachte materialen, denk hierbij aan de combinatie van bijvoorbeeld een stoere stenen vloer en zacht wollen kleed. Door de combinatie van harde en zachte materialen creëer je een goede mix die positief werkt op jouw MIND & BODY.

 

Naast de combinatie van harde en zachte materialen is het ook een must om te kiezen voor materialen als oorsprong uit de natuur. Deze natuurlijke materialen geleiden energieën en leven/veranderen door de tijd heen. Naast grote objecten zoals vloeren, wandafwerking en meubels kan je het ook toepassen in interieuraccessoires. 
 

Wil je graag hulp bij het creëren van een ruimte wat perfect bij jou past?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Klik bovenaan op "contact" en vul het formulier in. 

Please reload

Recent Posts

September 24, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon