top of page

Zomers lunch recept met VIDEO | De Genietende Foodie

Lunchen, ik ben er gek op! Samen met mijn blog vriendinnetje Kim van "De Genietende Foodie" hebben we een heerlijk lunch gerecht gemaakt. Een lunch gerecht die de zon laat schijnen in deze koude dagen voor de lente. Het is een lunch gerecht geworden met verrassende combinatie's in smaken en kleuren!


Kim van de "De Genietende Foodie" bedenkt en schrijft food recepten die onderscheidend en verrassend zijn. Op het platfrom www.degenietendefoodie.nl zijn wekelijks verschillende recepten te vinden. Naast dat ze de recepten bedenkt en schrijft maakt Kim ook food video's, waarin ze precies laat zien hoe het lekkernij gemaakt wordt.


Speciaal voor jou hebben Kim & ik een lunch gerecht gemaakt. Een lunch gerecht die de zon laat schijnen in deze koude winterdagen. Ons lunch gerecht bestaat uit een salade en een wrap met o.a sinaasappel, mango, avocado en pesto mayonaise. Kortom een verrassende combinatie aan food producten. In onderstaande video laten we precies zien welke producten jij nodig hebt voor dit lunch gerecht en hoe je het kan maken. Bekijk snel de video hieronder!Het gehele recept en alle informatie is te vinden op het platform "De Genietende Foodie"


Vergeet ook niet om Kim "De Genietende Foodie" te volgen via INSTAGRAM, FACEBOOK & YOUTUBE


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page