top of page

NYE hair & OOTD! | L'Oréal

CHRISTMAS is net voorbij en we zijn alweer druk in de weer voor NYE! Een perfecte outfit, make-up en hair zijn erg belangrijk om stralend het nieuwe jaar in te gaan. In samenwerking met L'Oréal mocht ik een aantal producten uitproberen. Naast mijn mening over de producten deel ik natuurlijk ook het eindresultaat in deze blogpost!

Het gekregen pakket van L'Oréal bestaat uit; Elenett Satin Sterke Fixatie, Elnett Crème de Mousse Volume, Elent Satin Luminize 75 ml en het limited edition feestdagen kit van L'Oréal Paris Make-up. Kortom een pakket waarmee je je haar perfect mee kunt stylen en natuurlijk je make-up een feestelijke touche kunt geven.


Nadat ik mijn haar is speelse klassieke krullen heb gezet verdeel ik een de Elnett Crème de Mousse Volume in mijn haar. De mouse geeft mijn haar zichtbaar langdurige volume boost. Daarnaast geeft de mouse ook een heerlijk zijdezacht gevoel.


Daarna spray ik over mijn gehele haar de Elnett Satin Extra Sterke Fixatie. Door deze spray blijft mijn haar langdurig in model. TIP! Om mijn haar af te toe bij te werken neem ik de Elnett Satin Luminize 75ml mee in mijn tas. De verpakking is zo klein dat het gemakkelijk meegenomen kan worden.PRESENT! De Limited edition feestdagen kit van L'Oréal Paris Make-up is een perfect cadeau voor beste vriendin, moeder of dochter. De kit zit verpakt in een zwart leren etui, vooral gemakkelijk om mee te nemen als je van reizen houdt!


Kortom ik ben erg tevreden over de producten van L'Oréal! Ga jij net zo stralend als ik het nieuwe jaar in?

Beelden: SAUMUR interior & styling

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page