MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

May 15, 2016

GOODMORNING!!

 

Wat een leuke week! Ik genoot o.a van mijn vakantie op een hele bijzondere plek maar ook bezocht ik de rommelmarkt in Princenhage en kreeg ik een onwijs mooie bikini van BOHO #INLOVEEE!! Maar ook gaf ik een masterclass over bloggen op het HMC in Amsterdam en maakte ik een concept collage in de style: Modern Classy voor een prachtig huis! Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?

 

Keep inspired! XO

 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vakantie, een moment van bijkomen en inspiratie opdoen! Ik heb dit gedaan op een hele speciale plek, hier wordt je toch helemaal blij van?

 

 

Na de vakantie begon ik aan een super leuk project. De style voor het project is modern classy met natuurlijke items en kleuren. Hieronder staat de conceptcollage die de sfeer, meubelen en materialen weergeven #ilovemywork #interiordesigner #SAUMURinterior&styling

 

 

Tussen het werken door maak ik een gezonde smoothie van zwarte bessen en yoghurt #jammmieee

De onwijs mooie ringen zijn van Charmin Jewels, ik draag ze elke dag met veel plezier en de sieraden maken elke outfit compleet! 

 

 

Het is heerlijk om af toe te schetsen. Schetsen hoe je ruimtes een net andere indeling kan geven wat zorgt voor een nieuw "thuis" gevoel. Wil jij ook een nieuw "thuis" gevoel in jouw bestaande woning? Ik ga graag samen met jou aan de slag! Stuur geheel vrijblijvend een bericht naar info@saumurinteriorenstyling.com om te bekijken wat SAUMUR interior & styling voor jou kan betekenen.

 

 

Helemaal #INLOVE met mijn nieuwe BOHO!! Laat de zomer maar komen ☀️! Thankssxx BOHO 

 

 

Gestruind over de rommelmarkt in de wijk Princenhage in Breda en nu genieten van een heerlijke verse muntthee in het zonnetje ☀️☀️! De markt is 1 keer per jaar in eind april of begin mei en is vergelijkbaar met de markt in de Franse stad Lille #tip #agendapuntje

 

 

Op het HMC in Amsterdam gaf ik een masterclass over bloggen. Want bloggen is onwijs leuk maar wat voor soort blogs kun je allemaal maken? Doormiddel van de masterclass en verschillende opdrachten konden de tweedejaars studenten aan de slag gaan met hun eigen blog

 

 

GOODMORNING! Lekker ontbijten met yoghurt en fruit en een overheerlijke verse muntthee! Ik wens jullie een fijn weekend toe #weekend #sun 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

September 24, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon